A Class Beauty Logo

eLearning

XtremeLashesALLWhite

XTREME LASHES LEVEL 1 -KOULUTUS
Ripsienpidennysten peruskurssi

KOULUTUSSOPIMUS JA KOPIOINTISUOJAUS

Xtreme Lashes on kehittänyt tämän koulutuksen materiaaleja ja tekniikoita jo noin 15 vuoden ajan, vuodesta 2005 lähtien ja kaikki Xtreme Lashes -koulutusten materiaalit ja opit ovat kopiosuojattuja, omistajana Xtreme Lashes LLC.

Tässä presentaatiossa olevat materiaalit ja tiedot ovat kopiointisuojattuja sekä Yhdysvaltain kopiointisuojalailla että tavaramerkkilailla. Kopiointioikeus kaikille näille materiaaleille on ainoastaan Xtreme Lashesillä. Mitään koulutuksen aikana esitetyistä materiaaleista, ellei toisin mainonta, ei saa kopioida, muokata, jaella, uudelleenjulkaista, ladata, näyttää, postata tai välittää millään tavoin elektronisesti, mekaanisesti, kopioimalla, tallentamalla tai millä muulla mahdollisella tavalla ilman Xtreme Lashesin lupaa.

Sinulla ei ole oikeutta ilman Xtreme Lashesin lupaa välittää tässä koulutuksessa tai materiaaleissa esiintyviä tietoja missään muualla. Kaikki toiminta, jolla kopiointisuojausta tai tavaramerkkiä loukataan, voivat johtaa oikeustoimiin.
Tiedot, dokumentit ja tekniikat sekä tuotteet, jotka olet saanut käyttöösi koulutuksen aikana ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain sinun käyttöösi.

Osallistujat eivät saa kouluttaa tämän koulutusohjelman oppeja muille tahoille. Ainoastaan Xtreme Lashes -kouluttajilla on oikeus opettaa tämän koulutusohjelman tekniikkaan, tuotteisiin ja toimintatapoihin liittyviä periaatteita. Koulutusohjelma on kopiointisuojattu.

Osallistujat eivät saa antaa tai edelleen myydä Xtreme Lashes -ammattilaistuotteita sellaisten henkilöiden käyttöön, jotka eivät ole käyneet Xtreme Lashes -koulutusta.

Jos et hallitse teoriaosuutta käytännön koulutuksessa, et ehkä pääse koulutuksestasi läpi ja joudut ilmoittautumaan uuteen käytännön koulutukseen. Opiskele siis tämän materiaalin sisältö huolellisesti. Jos joudut ilmoittautumaan toiseen käytännön koulutukseen, sinun tulee ostaa uusi käytännön koulutus.

Copyright 2019
Xtreme Lashes, LLC.
All rights reserved.

A Class Beauty Logo

A CLASS BEAUTY
Piispanportti 5
02240 Espoo
Puh. 0440 875 880
asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi
www.aclassbeauty.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 10-16

Ammattilaisverkkokauppa:
www.aclassbeautyproshop.fi 

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

A Class Beauty Logo

A CLASS BEAUTY
Piispanportti 5
02240 Espoo
Puh. 0440 875 880
asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi
www.aclassbeauty.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 10-16

Ammattilaisverkkokauppa:
www.aclassbeautyproshop.fi 

Copyright A Class Beauty and Design Oy
Y-tunnus: 2147622-7

Sivusto on kopiointisuojattu