A Class Beauty Logo

PALVELUT JA FILOSOFIA

Toimintafilosofiamme

Olemme omistautuneet kauneudenhoitoalan johtavien ammattilaismerkkien  maahantuomiseen ja markkinoimiseen Suomen markkinoilla.

Avainsanojamme ovat erinomainen laatu, ystävällinen ja nopea palvelu, alan yksityiskohtaisimmat koulutusohjelmat sekä vahva liiketoiminta- ja markkinointituki.

Palvelut

Haluamme tarjota erinomaista ja ystävällistä palvelua, tukea sinua työssäsi kauneudenhoitoalalla. Tarjoamme alan yksityiskohtaisimmat koulutusohjelmat, laajan valikoiman ensiluokkaisia kauneudenhoitoalan ammattilaistuotteita sekä tuotelogistiikan. Saat meiltä asiakkaanamme liiketoimintakonsultointia maahantuomiimme merkkeihin liittyen. Haluamme seistä rinnallasi tukemassa kehitystäsi alalla vuodesta toiseen. Palvelemme sinua nopeasti verkkokaupan kautta vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelumme, tekninen tukemme ja konsultointipalvelut ovat tavoitettavissasi arkisin klo 10-16.00. Kerro meille, miten toivoisit meidän auttavan sinua urallasi. Se on meille sydämen asia!

Henkilökunta, arvot ja rekrytointi

Kauppalehti on nimennyt meidät jo useana vuotena peräkkäin Menestyjät-yritykseksi  ja olemme saaneet myös korkeimman luottoluokituksen, AAA-sertifikaatin. Uskomme, että menestyksen taustalla ovat paitsi ensiluokkaiset tuotemerkit myös henkilökuntamme ja yhteiset arvomme. Ihmiskeskeiset arvot, kuten luottamus, arvonanto ja ystävällisyys ovat perustana asiakaspalvelulle, jonka avulla asiakkaillamme on sitoutunut ja asiakkaidemme menestykseen pyrkivä yhteistyökumppani, vuodesta toiseen. Jos koet, että nämä arvot ovat sinun arvojasi ja haluaisit työskennellä joukoissamme, lähetä meille avoin työpaikkahakemukesi osoitteeseen: jussi.simola (ät) aclassbeauty.fi tai ota yhteyttä puhelimitse: 044 087 5880. Jos meillä ei ole juuri nyt avoimia paikkoja otamme sinut huomioon tulevissa rekrytoinneissamme.

A Class Beauty Logo

A CLASS BEAUTY
Kurjenkellontie 5B
02270 Espoo
Puh. 0440 875 880
asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi
www.aclassbeauty.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 10-16

Ammattilaisverkkokauppa:
www.aclassbeautyproshop.fi 

OTA YHTEYTTÄ
A Class Beauty Logo

A CLASS BEAUTY
Kurjenkellontie 5B
02770 Espoo
Puh. 0440 875 880
asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi
www.aclassbeauty.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 10-16

Ammattilaisverkkokauppa:
www.aclassbeautyproshop.fi 

Copyright A Class Beauty and Design Oy
Y-tunnus: 2147622-7