Verkkokauppakysely

A Class Beauty Logo

Hei kaikki,

Tuntuu hurjalta lukea otsikoita, joissa viestitään maailman muuttuvan peruuttamattomasti, ja että paluuta entiseen ei ole. Samalla vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, että monelta osin nämä pitävät paikkansa. Mitä ja kuinka suuria lopulliset muutokset ovat, sitä emme vielä tiedä. Joka tapauksessa arkielämämme hygienian ja suojautumisen osalta tulee olemaan erilainen, taloutemme voi olla entistä tiukemmalla, ja liiketoimintaympäristö muuttuu ainakin työtapojen ja jakelukanavien osalta. Entinen pääministerimme Esko Aho tiivisti yritysten tilanteen Talouselämässä suurin piirtein näin – ensin tulee shokki, sitten kaaos, sen jälkeen uudelleen järjestäytyminen, ja lopuksi uusi normaali. Ne organisaatiot ja yritykset, jotka muuttuvat ja sopeutuvat uuteen normaaliin, niillä on mahdollisuudet menestyä myös tulevaisuudessa.

 

Kosmetiikkatuotteiden myyntikanavat ovat tänä päivänä kauneushoitolat, marketit, ja verkkokauppa. Kuluttajat tulevat jatkossakin käymään hoitolassa, sillä hoitoja ei muualta saa, mutta tuotteiden myyntikanavana, nyt koronan aikana ja ”uudessa normaalissa”, milloin se sitten saapuu ja millaiseksi asettuukaan, online-myynti eli verkkokaupat tulevat vahvistamaan asemaansa. Tällä hetkellä kuluttajat totutetaan, ja he tottuvat, saamaan tuotteet myös helposti kotiin tai lähimpään noutopisteeseen.

 

Joukossanne on useita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä toistakymmentä vuotta. Se on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa. Te olette tärkeimmät kumppanimme. Haluamme, että menestytte mahdollisimman hyvin myös tulevaisuudessa. Verkkokauppaa myyntikanavana emme kuitenkaan voi kokonaan ohittaa. Siksi tiedustelemme teidän ajatuksianne lyhyessä yhden kysymyksen kyselyssä alapuolella. Toivomme, että kaikki vastaisitte siihen valitsemalla parhaiten tilannettanne ja ajatuksianne kuvaavan vaihtoehdon.

Verkkokauppatilanteeni:

 

Verkkokaupat on pitkään koettu uhkana omalle toiminnalle, nyt asia on muuttumassa yhä enemmän mahdollisuudeksi. Jokainen verkkokauppa tuo kaikille yhteistä hyvää, se tuo tuotteille

 

  • näkyvyyttä
  • tietoisuutta
  • tunnettuutta
  • kysyntää
  • saatavuutta
  • markkinointia

 

ja loppujen lopuksi myyntiä jokaiselle jälleenmyyjälle

A Class Beauty Logo

A CLASS BEAUTY
Piispanportti 5
02240 Espoo
Puh. 0440 875 880
asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi
www.aclassbeauty.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 10-16

Ammattilaisverkkokauppa:
www.aclassbeautyproshop.fi 


Facebook-f


Instagram


Youtube

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

A Class Beauty Logo

A CLASS BEAUTY
Piispanportti 5
02240 Espoo
Puh. 0440 875 880
asiakaspalvelu@aclassbeauty.fi
www.aclassbeauty.fi

Toimisto avoinna ma-pe klo 10-16

Ammattilaisverkkokauppa:
www.aclassbeautyproshop.fi 


Facebook-f


Instagram


Youtube

Copyright A Class Beauty and Design Oy
Y-tunnus: 2147622-7